Plantasjen er tilbake i Google

Plantasjen.no er indeksert i Google igjen etter at de lekte gjemsel på nett i vår. I perioden etter at jeg skrev forrige innlegg om Plantasjen hadde jeg mange besøk på bloggen av folk som søkte etter Plantasjen. Det hadde vært interessant å sett hvor mye trafikken har økt på plantasjen.no etter at de ble indeksert på nytt.

Skjermdump med søkeordstatistikk fra Google Analytics perioden 15. mai – 15. juni 2008

Årsaken til at de ikke var synlig vet jeg fortsatt ikke, men jeg tror ikke de har vært utestengt av Google. Ved å sjekke serveren sin http-statuskode hos seoconsultants.com ser jeg at statuskoden til plantasjen.no nå er «HTTP/1.1 200 OK«, og ikke «HTTP/1.1 500 Internal Server Error» som det var tidligere.

Har du sjekket om din nettside er indeksert i søkemotorene?

I Google og Live Search kan du gjøre det ved å skrive site:www.dittdomene.no i søkefeltet.

Hos Yahoo! kan du sjekke om siden er indeksert med Yahoo! Site Explorer

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar