Hva er RSS og hvorfor bør du bruke det

Jeg har over et dusin websider jeg har utbytte av å lese, men disse websidene oppdateres ikke jevnlig. Dermed er det bortkastet tid å gå inn på alle disse sidene daglig for å se om det har kommet nye innlegg. Derfor har jeg tatt i bruk en RSS-leser som sjekker disse websidene for meg for nytt innhold.

En RSS-leser kan være en egen programvare du innstallerer på din maskin. Opera har RSS-leser innebygd i sin nettleser. Du kan også bruke en webbasert RSS-leser. Jeg bruker Google Reader som min RSS-leser. På forfang.info kan du abonnere på RSS-feed for innleggene jeg skriver eller RSS-feed for kommentarene til hvert enkelt innlegg.

Her er en video som forklarer hvordan du kan ta i bruk RSS for å spare tid.

1 kommentar »

  1. Overvåk din merkevare på nett | forfang.info

    21. juni 2009 , 23:11

    […] du abonnere på en RSS-strøm for å holde deg oppdatert. Legg inn lenken til RSS-strømmen i din RSS-leser og du ser fortløpende når noen av tjenestene fanger opp en nettside som omtaler din […]

Legg igjen en kommentar