3D modellering og animasjon

Denne artikkelen er skrevet for å teste ordene 3D, modellering og animasjon for å se hvor høyt denne siden kommer opp i søkemotorene med søk på disse nøkkelordene.

Jeg har lagt inn nøkkelordene i:

  • H1-taggen
  • Tittel-taggen
  • Meta-taggene description og keywords
  • URL-adressen
  • Nøkkelordene er uthevet med bruk av strong-taggen en gang i teksten

I tillegg gjentar jeg nøkkelordene 3D, modellering og animasjon gjentatte ganger i teksten. Layouten er laget ved bruk av DIV-tagger og posisjonert med bruk av CSS i stedet for å lage layouten med tabeller som mange gjør.

Til slutt har jeg lagt til et bilde av et glass og en flaske jeg modellerte da jeg studerte ved Edith Cowan University i Australia. Her har jeg lagt til nøkkelordene 3D modellering og animasjon i alt og tittel attributtene på img taggen. Tilsammen har jeg brukt ordene 3D, modellering og animasjon 5 ganger i artikkelen.

3D modellering og animasjon

3D modell av glass og flaske laget av Jon Åge Forfang

Hvis du er på søk etter noen som driver med produksjon av 3D modeller og 3D animasjoner kan du kontakte Milestep som jeg holder hus med til daglig.

1 kommentar »

  1. Jon Åge

    31. mai 2008 , 21:03

    Det tok 6 dager før dette innlegget ble indeksert i Google. Hadde jeg publisert det en dag tidligere hadde det blitt indeksert på dagen, siden Google oppdaterte indeksen for mitt domene 14. april. Google Webmaster Tools viser at forfang.info lå på 12. plass på søk etter «3D modellering» i april. Det er jeg fornøyd med siden det ikke finnes noen inngående linker til dette nettstedet som har noen av søkeordene i link-teksten. Søkefrasen «3D animasjon» vises ikke i det hele tatt. Søk etter enkeltordene 3D, modellering og animasjon ga intet resultat, men det hadde jeg heller ikke forventet. Det jeg burde gjøre for å få bedre uttelling på «3D animasjon», er å legge inn 3D foran alle steder med ordet animasjon. Men så lenge det ikke er viktig for meg å få besøk fra noen som er på jakt etter 3D-tjenester lar jeg det være som det er.

Legg igjen en kommentar