Bra av Byggmakker

Våren har kommet og hagen skal stelles. Byggmakker har i den anledning startet en treukers vårkampanje. Jeg så på Trønder-Avisa sin nettutgave en annonse for denne kampanjen. Siden jeg tidligere har kommentert bannerannonser på Trønder Avisa skal jeg gi denne en vurdering også.

Skjermdump av annonse på t-a.no 29.04.08

Annonsen er en toppbanner i flash som viser kampanjeprodukter. Produktene forflytter seg horisontalt som gjør at den blir et blikkfang. Bevegelsen er såpass rolig at den ikke virker forstyrrende på leseren av nettavisen. Det jeg selv føler er forstyrrende når jeg leser artiklene i avisen er Byggmakker-logoen som banker som et hjerte. I denne annonsen er det god samsvar mellom budskap i annonsen og landingssiden. Trykker du på produktene i annonsen kommer du til vårkampanjesiden til Byggmakker. Prikken over i-en hadde vært å komme til Byggmakker sin kampanjeside for maling ved klikk på malingsspannet og grillsiden ved klikk på grill osv. En annen ting som er bra med denne annonsen er at hvis du f.eks klikker på Steinkjer kommer du til Byggmakker Steinkjer sin side.

Terningkast 5

Hva synes du om denne annonsen?

Legg igjen en kommentar