Webdagene ’08. Here we come

Da er påmeldingen til Webdagene ’08 i boks. Jeg reiser dit sammen med Vigdis og Svein Roar fra Lindseth Reklame, så Drivhuset stiller sterkt. I løpet av to dager skal vi gjennom 20 foredrag om innhold/konsept, design/utvikling og søk/konvertering. Det jeg ser mest frem til, er foredraget med Gerry McGovern – en av verdens fremste autoritet innen innhold på nett. Webdagene arrangeres 18. – 19. september og det er fortsatt ledige plasser.

Webdagene er et unikt, helhetlig og praktisk vinklet konferanseopplegg som er skreddersydd for Webredaktører, webmastere, informasjonsansvarlige og markedsførere som jobber med webkommunikasjon til daglig. Opplegget er like relevant for bedrifter som offentlige nettsteder, og er også relevant for deg som jobber med intranett.

Webdagene ’08

3 Comments »

 1. KP

  31. mai 2008 , 13:46

  Vi vurderer å invitere BJ Fogg ( http://www.bjfogg.com/ ) til Webdagene. Jeg kjenner han ikke så veldig godt, men han jobber på Stanford University og har skrevet en del bøker. Har du hørt om han?

 2. Jon Åge

  31. mai 2008 , 21:28

  Hei KP
  Jeg har ikke hørt om han tidligere, men jeg ser på linken at han jobber med spennende tema som psykologiske faktorer i forbindelse med Web 2.0 applikasjoner. Jeg hadde ikke blitt misfornøyd om han dukker opp på Webdagene:)

 3. KP

  28. juli 2008 , 17:42

  Han dukker opp! Han skal presentere noe som aldri har blitt presentert før. Beklager treg respon på kommentaren:)

Legg igjen en kommentar